Ondersteunen, ontwikkelen en begeleiden

ZZA bestaat sinds 2015. Wij, Dustin van Nijkerken en Jamie Maidman waren collega’s bij ChipSoft en ontwikkelden onze eigen visie op zorgadministratie en applicatiebeheer. Deze visie vertaalden we door ZZA te starten en zelfstandige ondersteuning voor ziekenhuizen en GGZ-instellingen te bieden. Nu bestaat ZZA uit enthousiaste en energieke consultants en programmeurs die ontzettend goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de sector.
ZZA onderscheidt zich door de verregaande kennis van systemen zoals ZIS/EPD en ECD en de manier waarop we dit kunnen vertalen naar uw situatie door middel van onze diensten: applicatiebeheer, projectmanagement en Ad interim werkzaamheden. We bewegen ons constant in de wereld van de zorgadministratie en nemen deel aan congressen en trainingen om ons kennisniveau op peil te houden. 

#teamzza

Eliane Schuurman

Consultant


Over Eliane

Eliane voert m.n. business intelligence opdrachten uit bij zorgaanbieders in de VVT, GGZ en ziekenhuizen. Ook heeft zij ervaring opgedaan bij een zorgverzekeraar en een (academisch) ziekenhuis. Eliane heeft aan de VU en Erasmus Universiteit Gezondheidswetenschappen gestudeerd.

Erik van Dam

Consultant


Over Erik

Erik is gespecialiseerd in de GGZ en jeugdzorg. Hij is een flexibele duizendpoot die zijn strepen heeft verdiend na verschillende ad interim functies bij ziekenhuizen en zorginstellingen.

Johnny Hu

Consultant


Over Johnny

Met meer dan 3 jaar ervaring bij VVT en jeugdzorg instellingen, adviseert Johnny met veel kennis en enthousiasme over financiële processen en systemen.

Melissa Herrendorf

Consultant


Over Melissa

Melissa zet haar ervaring als daadwerkelijk zorgverlener in als junior consultant, Melissa kent en spreekt de taal. Tel daarbij haar affiniteit voor goed werkende en bruikbare ICT op en je hebt een energieke enthousiaste tijdelijke kracht die een team meeneemt en op elk niveau een zinvolle bijdrage levert.

Awara Pshdary-Treur

Relatiemanager


0610326221

a.treur@zza.nl

Over Awara

Awara wordt door onze klant omschreven als enthousiast, motiverend en doortastend. Dit zijn precies de eigenschappen die goed van pas komen bij het leggen van relaties. Heb je vragen over onze diensten, vacatures of behoefte aan een oriënteren gesprek? Neem dan contact op met Awara.

Twan van den Berg

Consultant


Over Twan

Toen Twan twee jaar bij ChipSoft werkte, pakte hij zijn tas en is hij de wereld gaan verkennen. In 2018 eindigde (of begon) zijn wereldreis bij ZZA. Twan gaat geen uitdaging uit de weg en heeft een neus voor (proces)verbeteringen.

John Jansen

Manager consultants


0625000203

j.jansen@zza.nl

Over John

John is een ervaren 'people manager' met een bewezen track record in de management consulting industrie op het snijvlak van Zorg & ICT. John is dagelijks verantwoordelijk voor de coaching en werving & selectie binnen ZZA.

Johan Bakker

Ontwikkelaar / consultant


Over Johan

Johan is mede ontwikkelaar van de ZA-Monitor. Deze techneut heeft een niet te stoppen drive om te creëren, die fantastisch van pas komt bij ZZA.

Caroline Mathijssen

Consultant


Over Caroline

Caroline Mathijssen heeft in de communicatie en inhoudelijke kennis een streepje voor vanwege haar studie Neuropsychologie. Tel daarbij de inmiddels meer dan 6 jaar werkervaring op en je hebt een ervaren consultant op het snijvlak van ICT én proces met name binnen de GGZ. Gestart als functioneel applicatiebeheerder van USER, maar inmiddels ook vele opdrachten vervuld als projectleider, opleider en business analist.

Jamie Maidman

Consultant


Over Jamie

Jamie is een gedreven analist en kritisch denker. Dit bewijst hij door zijn twee master opleidingen Bedrijfskunde en Rechten. Hij laat niets over aan het toeval en zet zich voor 100% in bij de dingen die hij doet.

Dustin van Nijkerken

Consultant


Over Dustin

Na zes jaar als financieel consultant gewerkt te hebben, bedient Dustin ziekenhuizen nu vanuit een consultancy perspectief. Dustin is werkzaam geweest bij meerdere ziekenhuizen, waardoor hij inmiddels voor elke uitdaging wel een bewezen oplossing weet aan te dragen.

Doortje de Bruijn

Consultant


Over Doortje

Doortje is 'de standaard' van de hedendaagse informatie analist & functioneel applicatiebeheerder. Zij kan de verschillende (zorg)applicaties optimaal laten renderen in de dagelijkse praktijk door de juiste wensen/mogelijkheden te vertalen naar de praktijk, onafhankelijk van gesprekspartner. Haar verzameling aan gecertificeerde praktijk ondersteunende cursussen/trainingen maken haar professionele bijdrage compleet!

Kay Timmermans

Consultant


Over Kay

Met Kay is ZZA weer een consultant rijker. Kay staat voor 'opbouwende nieuwsgierigheid' en weet met zijn energie en enthousiasme de meest stugge werknemer mee te nemen/krijgen in nieuwe werkwijzen. Dit doet hij door inzicht te geven en uit te leggen, zo vaak als nodig is, met het geduld en respect wat gevraagd wordt. Kay zal zich de komende periode bij ZZA gaan bekwamen als allround consultant in de breedste zin van het woord, oftewel van functioneel beheer tot aan procesoptimalisatie.

Lisa Smits Schouten

Consultant


Over Lisa

Lisa is een enthousiaste en gedreven junior consultant met Hart voor de zorg. Opgeleid om vanuit economische, sociale, medische en beleidsmatige invalshoeken naar (zorg)vraagstukken te kijken en deze efficiënt op te pakken.

Mark van de Velde

Consultant


Over Mark

Mark is een gedreven consultant die inmiddels in meerdere zorginstellingen zijn bijdrage heeft geleverd aan procesoptimalisatie rondom zorgadministraties. Door zijn correcte waarneming en passie weet hij op een prettige wijze mensen te motiveren en mee te krijgen. Wat dat betreft is Mark dé schakel in verbeteringsslagen en een teamplayer die je erbij wilt hebben.

Nur Bildirici

Consultant


Over Nur

Nur is een duizendpoot en maakt het verschil bij zowel administratieve- als proceswerkzaamheden. Met haar open blik en onbevreesde werkethiek houdt Nur zeker van een lolletje op zijn tijd, een combinatie voor een gegarandeerde plezierige samenwerking en goede afloop.

Rogier Roosje

Consultant


Over Rogier

Rogier Roosje geeft opdrachtgevers bij overheden en zorginstellingen heldere overzichten van de situatie. Met Rogier weet je dat de omgeving stabiel blijft, werkzaamheden gecontinueerd worden en waar nodig en mogelijk verbetering wordt geïmplementeerd.

DJ van Dijk

Consultant


Over DJ

DJ (Dirk-Jan) is een ervaren professional op het snijvlak van medici en technici en is zeer bedreven in zorglogistiek. Een bewezen trackrecord op het gebied van zorginformatie en het implementeren en beheren van verschillende systemen. Dit doet hij soms een beetje eigenwijs maar altijd met een praktische en resultaatgerichte aanpak waar de opdrachtgever baat bij heeft.

Alim Özcan

Consultant


Over Alim

Alim heeft na afronding van zijn studie Gezondheidswetenschappen de eerste ervaringsjaren bij softwareleverancier ChipSoft opgedaan. Deze solide basis en zijn energieke opgeruimde karakter, inclusief een gezonde dosis humor, maken van hem dé Teamplayer en consultant die in elk zorgsegment het verschil gaat maken.

Ahmed Hassanien

Stagiair


Over Ahmed

Ahmed zit in zijn examenjaar HBO Business IT & Management en zal zich met name concentreren op de interne Wiki en gebruiksvriendelijkheid van het ZZA-portaal.

Mike Fels

Stagiair


Over Mike

Bij Mike zijn meeloopstage zal de focus vooral de website en interne projecten behelzen. Als 2dejaars student Software Engineering is hij volledig in zijn nopjes als hij verder mag gaan dan waar de meeste mensen stoppen.

Emile Leijnse

Verbonden als ZZP'er


Over Emile

Emile Leijnse is een zeer ervaren consultant die je met een gerust hart zijn opdracht kan laten uitvoeren. Met gevoel en verstand heeft hij menig situatie onder controle gebracht en gehouden zodat continuïteit van bedrijfsprocessen, de corebusiness, gewaarborgd is.

Krisna Marapin

Verbonden als ZZP'er


Over Krisna

Krisna is een professional met brede ervaring op zowel technische- als business projecten in verschillende fases van ontwikkeling tot en met implementatie. Krisna wordt het best als communicatief vaardig, resultaatgericht en pragmatisch professional omschreven.

Harry Zuidwijk

Verbonden als ZZP'er


Over Harry

Als bedrijfskundig adviseur in een snel veranderende omgeving als de zorgsector wordt Harry dagelijks uitgedaagd. Hij combineert zijn inhoudelijke technische kennis met een nuchtere aanpak en haalt veel voldoening uit het samenwerken met de klant om zo tot structurele procesmatige oplossingen te komen.

HiX Consultant

Consultant


HiX Consultant

HiX Consultant

GGZ Consultant

Consultant


GGZ Consultant

GGZ Consultant

VVT Consultant

Consultant


VVT Consultant

VVT Consultant

Het laatste nieuws volgen? Volg ons ook via LinkedIn!

Ondertussen bij ZZA...