< terug

ZZA heet Eliane van harte welkom!

Eliane zal met haar kennis en ervaring, welke zij de afgelopen jaren heeft opgedaan, een substantiële steen bijdragen aan de uitbreiding van de activiteiten. De afgelopen 2 jaar heeft Eliane bij ValueCare m.n. business intelligence opdrachten uitgevoerd bij zorgaanbieders in de VVT, GGZ en ziekenhuizen. Daarvoor heeft zij in totaal 6 jaar bij een zorgverzekeraar en een (academisch) ziekenhuis allerhande rollen en taken vervuld. Haar afgeronde studies sluiten naadloos aan op Eliane’s kernkwaliteiten. Na de Hogere Hotelschool, waar hospitality excellence en de klant centraal staan, heeft zij aan de VU en Erasmus Universiteit Gezondheidswetenschappen gestudeerd, om die excellence voort te zetten in het zorgveld.

 

ZZA levert consultants met focus op het financiële domein, opgericht in 2016 door 3 ex-ChipSoft consultants. Er zijn een aantal waarden waar ZZA zich aan geconformeerd heeft: kleinschaligheid, persoonlijke aandacht voor ontwikkeling, transparantie en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waar ieder individu zich gewaardeerd voelt.

Belangrijkste reden voor Eliane te solliciteren bij ZZA is het verschil dat je maakt bij een kleinschalig bedrijf. ZZA heeft de ambitie persoonlijk en kwalitatief te blijven. “De kleinschaligheid, persoonlijke aandacht voor ontwikkeling en invulling van mijn ambitie in combinatie met mijn opdrachten, spreekt mij enorm aan”, aldus Eliane. “Bij ZZA is er ook ruimte voor initiatief en ondernemerschap en heb ik medezeggenschap in de activiteiten. Bij een kleiner bedrijf zijn de lijnen korter en ben je zelf ook verantwoordelijk voor het succes en het dagelijkse werkplezier”. Eliane start 1 oktober met een interessante opdracht waar zij later in een blog meer over zal vertellen.

 

 

Door
Awara Pshdary-Treur