< terug

Even voorstellen: Johnny Hu

ZZA heeft weer een nieuwe superheld. Welkom Johnny!

Met meer dan drie jaar ervaring bij VVT- en jeugdzorginstellingen, adviseert Johnny met veel kennis en enthousiasme over financiƫle processen en systemen.

Johnny heeft door zijn leergierigheid en ervaring met vele implementatieprojecten in de zorg-ICT veel kennis van verschillende financieringsstromen (zoals de WLZ, WMO, ZvW en JW) en de wet- en regelgeving in de zorg. Hij is graag bezig om gebruikers op te leiden en draagvlak te creƫren, zowel op bestuurlijk niveau als op de werkvloer waar de eindgebruiker het product gebruikt. Daarnaast zoekt Johnny het contact op met leveranciers, gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars om de wet- en regelgeving te vertalen naar ICT-oplossingen en de facturatie goed te laten verlopen.

Met zijn goede communicatieve vaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel en flexibele houding weet hij ook vaak anderen te overtuigen om een stapje extra te doen. Door zijn bedrijfskundige kennis, kennis van zorgprocessen, affiniteit met ICT-systemen en zijn zorghart weet hij precies wat de dienstverlening inhoudt en werkt hij altijd servicegericht.

Johnny heeft uitgebreide ervaring in de zorgsector. Meer info over zijn loopbaan tot nu toe? Bezoek zijn LinkedIn pagina eens. Klik op deze link.

Wij hebben veel zin om samen met Johnny aan de slag te gaan en vele projecten in de zorg op te pakken.

Nogmaals van harte welkom Johnny!

Door
Awara Pshdary-Treur