Uw zorgadministratie op orde

ZZA beschikt over bezielde consultants om uw zorgadministratie en applicatiebeheer op orde te krijgen. Onze brede kennis van zorgprocessen en actuele regelgeving maakt ons tot gewaardeerd samenwerkingspartner van een groot aantal zorginstellingen van formaat.

Applicatiebeheer

Ondersteuning bij functioneel beheer EPD/ECD

meer informatie

Projecten & Implementaties

Begeleiding bij het projectmatig inzetten van innovaties

meer informatie

Ad interim

Functioneel beheerder, teamleider, controller etc.

meer informatie

ZZA werkt onder meer voor

Zaans Medisch Centrum

Manager Financiƫn

"Door plotseling vertrek van het Hoofd Facturatie & Advies moesten we snel schakelen om de positie weer gevuld te krijgen. Gelukkig kon ZZA de juiste professional leveren om dit gat snel en goed op te vullen, ZZA is vlot aan de slag gegaan bij onze organisatie. Het Zaans Medisch Centrum kon daarmee rustig op zoek gaan naar een nieuwe medewerker met een gedegen inwerktraject. Dat was zeer prettig."

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Unithoofd MICT Functioneel Beheer

"Het JBZ is door ZZA heel goed ondersteund, professioneel, inhoudsdeskundig, communicatief sterk op alle organisatieniveaus en echte teamplayers."

Antes

Manager Zorgfacturatie

"Dustin kwam in ons team om ondersteuning te bieden bij de facturatietaken in meerdere systemen. Hij heeft dit op een zeer professionele manier opgepakt. Met zijn technische blik, met inhoudelijke kennis is hij een duidelijke meerwaarde voor ons team zorgfacturatie gebleken! Dustin was een prettige collega binnen het team, die zich conformeert aan werkwijzen, maar niet schroomt om met alternatieven te komen, wanneer hij denkt dat het beter kan. Kortom, een zeer gewaardeerde collega!"

Admiraal De Ruyter

Teamleider Functioneel Beheer

"Esther Dame heeft tijdelijk in ons ziekenhuis gewerkt, omdat we een vacature hadden voor de financiƫle modules van HiX. Tijdens haar werkzaamheden heeft ze laten zien dat ze veel kennis heeft van de materie en dat ze dit met geduld kan overbrengen. Inmiddels is de vacature opgevuld, maar als ik weer extern zou moeten inhuren, dan staat ze zeker boven aan mijn lijst."

Oogziekenhuis Zonnestraal

Manager ICT

"Fijne duidelijke communicatie, zeer flexibel met betrekking tot inzet consultants en altijd meedenken wat voor beiden de beste oplossing is. Ook in het geval extra expertise nodig is, wordt er snel en concreet meegedacht."