Functioneel beheer EPD/ECD

ZZA biedt functioneel beheer van uw EPD/ECD. Onze consultants ondersteunen bij de implementatie, migratie en het functioneel applicatiebeheer van diverse EPD/ECD applicaties in alle zorgsegmenten en sociaal domein. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de financiële modules en beschikken over een brede basiskennis van de overige domeinen.

Team ZZA heeft kennis van- en ervaring met nagenoeg alle toonaangevende zorgapplicaties en van EPD/ECD in het bijzonder. Daarnaast houden wij ons bezig met diverse beheerswerkzaamheden, van tweedelijns support tot de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving en herinrichting van complexe processen.

Naast uitgebreide HiX-expertise heeft ZZA ook gecertificeerde USER-consultants in dienst. Tevens zijn consultants aanwezig met kennis van allerlei verschillende elektronische cliëntendossiers (ECD) in de GGZ en VVT. Ook hier specialiseren wij ons vooral op het financiële vlak, waarbij de (financiële) registratie en declaratie aan zorgverzekeraars, gemeenten en zorgkantoren centraal staat.

Benieuwd of onze dienstverlening aansluit op uw situatie? Neem contact op. Doordat we expert zijn in de sector kunnen we u vrijwel altijd op weg helpen. Team ZZA werkt waar mogelijk en/of nodig nauw samen met zelfstandige Zorg ICT experts, onze flexibele schil, maar ook met nagenoeg alle specialistische leveranciers op het snijvlak van Zorg & ICT, de Opdrachtgever staat centraal!