ICT projectmanagement in de zorg

ICT is de levensader van uw bedrijfsvoering. Door innovatie is het mogelijk trends en ontwikkelingen in de gezondheidszorg bij te benen. De complexiteit en kennis van systemen en processen eist dat deze innovaties projectmatig worden uitgevoerd. Een duidelijke doelstelling met een vooraf gedefinieerd resultaat!

Verschillende instellingen hebben de afgelopen jaren ervaren dat ZZA dit soort projecten met succes begeleidt en gebruiksklaar afrond. Een aantal van deze trajecten benoemen we kort en krachtig op deze pagina. Onze werkwijze is kenmerkend; we werken graag intensief samen met de Opdrachtgever om projectmedewerkers te instrueren en het project tot een succes te maken.

Case: ZA-Monitor

In het Oogziekenhuis Rotterdam de ZA-Monitor taylormade ingericht t.b.v. stuurinformatie voor de zorgadministratie. De ZA-Monitor is in het betreffende epd ge├»mplementeerd middels Power BI. 

Cases: Functioneel applicatiebeheer financieel domein

Begeleiding implementatie epd/ecd, functioneel beheer gecontinueerd en desgewenst geoptimaliseerd. Functioneel applicatiebeheer HiX (ChipSoft), USER (Avinty), ONS (Nedap), mijnCaress (PinkRoccade), MedicalPortal (Heart for Health) en Care4 (Avinty). 

Case: Ondersteuning Zorgadministratie

Bij Thuiszorg Zuidwest Friesland heeft ZZA de Zorgadministratie ondersteund bij het effici├źnter maken van zorgprocessen en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Het ontwerpen van een nieuw onderaannemerschap-proces, uitvoeren van het WLZ/WMO berichtenverkeer en elimineren uitval in de declaraties.