“Ieder zijn verhaal” – Doortje

Na mijn studie gezondheidswetenschappen ben ik direct aan de slag gegaan als functioneel beheerder bij een kinder- en jeugdpsychiatrische instelling. Hier heb ik veel kennis kunnen opdoen van IT-systemen die binnen een zorginstelling gebruikt (kunnen) worden. Na een tijdje merkte ik dat ik toe was aan een volgende stap, op dat moment ben ik in contact gekomen met ZZA. Na een aantal leuke gesprekken heb ik toen, inmiddels alweer meer dan een jaar geleden, besloten de overstap te maken. Hier ben ik nog steeds erg blij mee.

Werkinhoudelijk was het in eerste instantie vooral het werken bij verschillende opdrachtgevers om zo overal een graantje mee te kunnen pikken wat mij aansprak. In mijn geval is dat iets anders gegaan want ik zit nu sinds augustus 2021 op dezelfde opdracht, wat eigenlijk heel goed bevalt! Het is een hele andere soort instelling dan dat ik hiervoor gewend was, namelijk een overheidsorgaan die forensische zorg levert (voornamelijk). Van deze opdrachtgever heb ik de vrijheid/verantwoordelijkheid gekregen om een groot project te begeleiden. Omdat dit project een langlopend project is met vele facetten blijf je bijleren en blijf je tegen uitdagingen aanlopen. Dat maakt het in dit geval juist weer heel leuk om een langere tijd bij dezelfde opdrachtgever te zitten. Zo maak je het project van A tot Z mee. In de toekomst lijkt het me ook heel leuk om kortere opdrachten te vervullen en vaker te wisselen van opdrachtgever, maar dit is iets om nog naar uit te kijken in de toekomst, en iets wat bij een bedrijf als ZZA zeker nog op mijn pad zal komen.

Buiten het werkinhoudelijke spreekt het mij binnen ZZA ook heel erg aan dat het een hecht bedrijf is waarin iedereen elkaar kent en makkelijk een praatje met elkaar maakt. De sfeer onderling is heel fijn, er is altijd iemand die je op weg kan helpen wanneer je een vraag hebt. Dit geldt voor zowel werkinhoudelijke vragen, als voor persoonlijke dingen die je zou willen bespreken.

Doortje de Bruin