“Ieder zijn verhaal” – Johnny

Het is alweer meer dan 3 jaar geleden dat ik mijn avontuur gestart ben bij ZZA als Zorg & ICT Consultant, ik moet zeggen dat de tijd voorbij gevlogen is! Het ZZA team bestond toen nog uit negen personen, het bedrijf is sterk gegroeid. ZZA heeft nu rond de 25 consultants. Ik heb voor ZZA gekozen o.a. omdat het een startup was en wilde graag mijn steentje bijdragen om het bedrijf verder op te bouwen. Hiervoor heb ik gewerkt als Implementatie Consultant bij een softwarebedrijf, ik was toen verantwoordelijk voor het begeleiden van implementatietrajecten van een ECD bij diverse zorginstellingen.

In de afgelopen paar jaar bij ZZA heb ik verschillende mooie opdrachten uitgevoerd bij VVT instellingen door heel Nederland. Elke VVT instelling gebruikt een eigen ECD. Per zorginstelling kan dit anders zijn. Doordat ik diverse opdrachten heb uitgevoerd bij VVT instellingen heb ik kennis opgedaan van verschillende ECD’s en zorgprocessen en ben hierdoor zoals dat heet ‘breed inzetbaar’. Mijn werkzaamheden zijn ook erg afwisselend per opdracht en juist dat maakt mijn werk leuk en uitdagend.

ZZA was in het begin voornamelijk bezig met opdrachten in ChipSoft ziekenhuizen. Nu zijn de activiteiten uitgebreid naar o.a. GGZ én de VVT sector. Ik was de eerste VVT consultant binnen ZZA. Inmiddels zijn er een paar VVT collega’s bijgekomen. Binnen ZZA krijg je veel vrijheid om je eigen ideeën en ambities te verwezenlijken en dat vind ik erg fijn. Mede door mijn werkzaamheden is de VVT markt door ZZA verder uitgebreid en ik ben zelf gestart dit verder uit te rollen in samenwerking met andere VVT collega ’s en sales. Mijn collega’s zijn altijd bereid te helpen, maakt niet uit wat.

Momenteel werk ik aan een opdracht bij een VVT instelling in ’s-Gravenhage en ondersteun met name Functioneel Beheer met allerlei vraagstukken. Optimaliseren van interne ICT-processen, participeren in projecten en vragen van eindgebruikers beantwoorden en verwerken over de diverse zorgapplicaties.

Doordat iedereen veel op locatie werkt bij de opdrachtgever zien we elkaar niet constant. ZZA besteed daarom regelmatig tijd aan gezamenlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld etentjes (een paar keer in het restaurant van mijn ouders), (indoor)skiën, jumpen in een trampolinepark, klimmen tegen muren en deelname aan verschillende praktijk ondersteunende workshops. Daarnaast is er op de laatste vrijdag van de maand een interne dag waar we met z’n allen doorgaans op kantoor in groepen werken, bijkletsen en samen heerlijk lunchen. Deze interne dagen zijn altijd ontzettend gezellig en leuk om weer naar uit te kijken kortom; ik zit voorlopig goed!

Groetjes, Johnny Hu