Onze inhouse ontwikkelde Zorgadministratie Monitor

Tools voor meer inzicht en grip op de zorgadministratie. Klinkt goed?

Voordelen

Financieel inzicht in het gehele registratieproces

Tijdige sturing in plaats van achteraf corrigeren

Leidraad voor gesprekken met zowel medewerkers als verzekeraars

Integratie met horizontaal toezicht

Volledige integratie met HiX

ZA-Monitor

De ZA-Monitor bestaat uit een financiële monitor en een LBZ-monitor. De financiële monitor maakt het mogelijk om het registratie- en facturatieproces tot in detail te monitoren. Met onder meer trendgrafieken en staafdiagrammen is de foutenontwikkeling inzichtelijk. Managementinformatie van openstaande posten en de actuele facturatiegegevens wordt per verzekeraar inzichtelijk gemaakt.

LBZ-Monitor

Met de LBZ (Landelijke Basisregistratie Ziekenhuizen)-Monitor is het mogelijk om de codeervoortgang te bewaken en wordt de huidige HSMR (Hospital Standardized Mortality Ratio) berekend. Ook biedt de LBZ-Monitor de mogelijkheid om de productie per LBZ-medewerker te monitoren.

ZA-Monitor werkt, ook voor uw organisatie

Met het oog op horizontaal toezicht is de ZA-Monitor een waardevolle toevoeging aan de ICT van een ziekenhuis. De ZA-Monitor richt zich primair op stuurinformatie van de financiële HiX-processen. ZZA monitort de registratie en declaraties binnen HiX, maar bouwt geen controles. Juist daarom is de ZA-Monitor complementair aan daily auditing tools die voornamelijk bedoeld zijn als controlemechanisme.

De ZA-Monitor wordt volledig geïntegreerd in het ZIS, hierdoor is het niet nodig om de rapportages van de ZA-Monitor naast HiX te laten draaien. Op deze manier hoeven er niet langer twee verschillende lijsten bijgehouden te worden. De ZA-Monitor is ZIS onafhankelijk en kan desgewenst taylormade aangeboden worden.

Demonstratie op uw locatie?

Bel: (+31) 6 10 326 221 Mail: info@zza.nl