Consultants met kennis van zorgprocessen en zorgapplicaties

Wij helpen onze klanten bij vragen rondom het financiële domein en bij IT projecten. Dit doen we voornamelijk in de zorgsector en het sociaal domein. Optimaliseren of tijdelijk continueren van zorgprocessen en zorgapplicaties is ons dagelijks werk, daar zijn wij dé Specialist.
Team ZZA bestaat uit gedreven consultants. Wij zijn doeners en gaan geen uitdaging uit de weg.
ZZA is een overzichtelijke organisatie met korte lijntjes waar je jezelf direct thuis voelt.

Werken bij ZZA is investeren in jezelf op professioneel- én persoonlijk vlak.

Ben jij je aan het oriënteren, deel jij onze passie en wil je participeren in een divers team?
Bekijk onze  vacatures of stuur een open sollicitatie naar solliciteren@zza.nl.

Vacatures

Full-time
Nederland
Geplaatst 3 jaar geleden

De functie

Als HiX consultant bij ZZA ben je een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse activiteiten; het ondersteunen van ziekenhuizen op het gebied van het EPD HiX van ChipSoft. ZZA heeft zeer veel ervaring met de ondersteuning op het gebied van HiX, met een specialisatie richting zorgregistratie en facturatie.

Hoe ziet een werkweek eruit?

De opdrachten binnen ZZA kunnen heel divers zijn. Zo kan het zijn dat er bij een ziekenhuis een applicatiebeheerder met zwangerschapsverlof gaat die jij tijdelijk waarneemt. Maar ook kortere projecten zoals advies rapporten opstellen over de inrichting van stamtabellen is iets wat jij graag doet. Advies uitbrengen aan de klant om bepaalde inrichting in HiX wel of niet door te voeren. Natuurlijk met de daar bijbehorende valkuilen die jij in jouw ervaring bij andere klanten al bent tegengekomen. En dan is er nog één keer per maand de ZZA interne dag waar jij getraind wordt (of training geeft) en ervaringen deelt met je collega ZZA consultants uit alle andere zorgsegmenten.

Waarom bij ons?

ZZA is een ambitieuze groep consultants opgericht in 2016. Wij leveren consultancy aan alle zorgaanbieders en deels het sociaal domein. Daarnaast wordt onze in-house ontwikkelde financiële rapportage suite voor de zorgadministratie op dit moment door meerdere zorgaanbieders gebruikt. Sinds de oprichting zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 20+ enthousiaste medewerkers.

Deskundigheid en ‘weten waar je over praat’ staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom gaan wij er voor zorgen dat jij als HiX consultant nog bekwamer wordt en jouw ambitie 's centraal staan. Bovendien organiseren we ontspannende activiteiten in het land en sluiten de laatste vrijdag van de maand altijd af met z'n allen op ons kantoor in Hoofddorp.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een HiX Consultant met minimaal één jaar ervaring. Kennis met betrekking tot de financiële processen binnen een ziekenhuis en de DBC/DOT systematiek is een pré maar geen vereiste. Ervaring met ChipSoft HiX is voor deze functie noodzakelijk. Uiteraard zijn motivatie en energie doorslaggevend.

Wat bieden wij?

Bovengemiddeld, marktconform salaris

Lease auto + tankpas waar je ook privé mee mag rijden

Opleidingsbudget

Laptop

Iphone (of Android)

Reistijdvergoeding bij lange afstanden 🙂

Parttime uren: 32-40 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

HiX Consultant (junior/medior/senior)

De functie Als HiX consultant bij ZZA ben je een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse activiteiten; het ondersteunen van ziekenhuizen op het gebied van het EPD HiX van ChipSoft. ZZA heeft zeer vee...

Full-time
Nederland
Geplaatst 3 jaar geleden

De functe

Onze klanten vragen ons ook regelmatig of we junior consultants beschikbaar hebben voor allerhande projectmatige werkzaamheden. Een unieke gelegenheid voor de afgestudeerde Gezondheidswetenschapper die zich wil oriënteren op het snijvlak van Zorg & ICT. Starters die het vak willen leren.
ZZA staat bekend om haar ondersteuningswerkzaamheden op het financiële domein, van registratie tot en met facturatie. Dit doen we in ziekenhuizen, de GGZ, VVT, Revalidatie, Jeugdzorg en het sociaal domein!
Affiniteit met ICT is een must, net als op een blijmoedige manier communiceren en mogelijkheden en kansen blijven zien, ook in lastige situaties. Dit doe je met een open & eerlijke kijk op zaken en mensen, met humor, met kennis & kunde en door gewoon geduldig te luisteren, vragen te stellen en nieuwsgierig te blijven. Simply as That!

Wat mag je (van ons) verwachten?

ZZA doet alles met mate maar wat wij doen dat doen we buitengewoon goed.
We blijven nuchter en willen vooral samen optrekken in een persoonlijke sfeer. Geen corporate bla-bla, gewoon doen. Onze groeiende klantenkring kiest ZZA uiteraard vanwege kennis en kunde, maar ook vanwege de personen en uitgesproken verwachtingen en afspraken die we nakomen.
Bij ZZA doet Iedereen mee, jouw persoon maakt mede het verschil en zorgt voor onze cultuur en ontspannen sfeer.
Het voordeel? Je krijgt alle aandacht! Je mag jezelf zijn, immers daarvoor ben je aangenomen. Jouw collega’s staan klaar en helpen je op weg en onderweg. Studeren wordt gestimuleerd, jouw energie wordt omarmd, intern en extern.
Het nadeel? Je krijgt alle aandacht! (Grapje!). Je krijgt de aandacht die bij jouw ontwikkeling past en de aandacht waardoor jij beter functioneert, als mens en professional.

Wil je meer weten? Neem contact op en krijg binnen 24 uur een reactie.

Parttime uren: 32-40 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Trainee - junior Projectmedewerker Zorgadministratie

De functe Onze klanten vragen ons ook regelmatig of we junior consultants beschikbaar hebben voor allerhande projectmatige werkzaamheden. Een unieke gelegenheid voor de afgestudeerde Gezondheidswetens...

Full-time
Nederland
Geplaatst 3 jaar geleden

De functie

Als consultant GGZ en/of VVT ondersteun je onze (nieuwe) klanten in de GGZ en Jeugdzorg en/of VVT op het snijvlak van financiën en IT. Het financiële domein is óns terrein, zowel het proces op de werkvloer, als ook de onderliggende techniek van het epd. De GGZ en de Jeugdzorgmarkt is een zeer dynamische markt waarin de laatste jaren veel veranderd is op het gebied van wet- en regelgeving. Hierdoor zijn m.n. ook de financiële handelingen ingrijpend veranderd, met onder andere als doel de kwaliteit te verbeteren en marktwerking te stimuleren. Denk hierbij aan de transitie van het sociaal domein naar de gemeente (vanaf 2015) en de overgang naar het zorgprestatiemodel per 2022 welke uitdagingen geeft in het sturen van de omzet en de inrichting van de systemen.

Wij zoeken een…

(Ervaren) GGZ en/of Jeugdzorg en/of VVT consultant met een aanstekelijke energie en prettige communicatieve vaardigheden. Jij bent immers de verbinding tussen de zorgadministratie, het functioneel beheer en control. Op professionele en onafhankelijke wijze weet jij de wensen van gebruikers te vertalen naar (ICT) oplossingen en behoudt het overzicht over de systemen met hun onderlinge relaties. Belangrijk daarvoor is kennis met betrekking tot de administratieve en financiële processen binnen de GGZ en/of Jeugdzorg en/of VVT, zoals:

– Wet- en regelgeving GGZ
– Functioneel beheer EPD/ECD
– DBC-registratie/declaratie
– Financiering van de zorg

Wij verwachten dat sollicitanten gemotiveerd en gedreven zijn wat o.a. blijkt uit opleiding, ervaring (kan ook stage zijn) en verdere keuzes waaruit jouw passie blijkt! We spreken je graag dus laat het zien in je motivatie, je bent daarvoor van harte welkom!

Waarom ZZA?
ZZA is een ambitieuze onderneming opgericht in 2016. Wij leveren consultancy aan zorginstellingen en het sociaal domein. Onze zelf ontwikkelde financiële rapportage suite voor de zorgadministratie wordt door meerdere Nederlandse ziekenhuizen gebruikt. Sinds de oprichting zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 20+ jonge, enthousiaste medewerkers, en we groeien kwalitatief rustig door. Deskundigheid en ‘weten waar je over praat’ staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat motivatie minstens de helft bijdraagt aan een goed resultaat én een fijne werksfeer. Daarom geven wij iedereen de vrijheid om mee te beslissen welk project en welke opdracht het best past bij je ontwikkeling. Jij bent regisseur van jouw loopbaan en wij faciliteren waar mogelijk.

Bovendien organiseren we leuke en gezellige activiteiten en hebben elke laatste vrijdag van de maand 'een borrel' op ons kantoor in Hoofddorp of elders in het land.

Wij bieden jou…
– Bovengemiddeld, marktconform salaris
– Lease auto + tankpas
– Opleidingsbudget
– Laptop en iPhone
– Reistijdvergoeding bij lange afstanden

Parttime uren: 32-40 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Parttime uren: 32-40 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Freelance/ZZP, Onbepaalde tijd

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Consultant GGZ - VVT

De functie Als consultant GGZ en/of VVT ondersteun je onze (nieuwe) klanten in de GGZ en Jeugdzorg en/of VVT op het snijvlak van financiën en IT. Het financiële domein is óns terrein, zowel het pro...