Sylvana Korevaar – Zorgingenieur

Oók voor Sylvana Korevaar, afgestudeerd Zorgingenieur, voelt het vertrouwd bij Team ZZA! 
Sylvana heeft via verschillende wegen gekozen voor het vak consultant bij ZZA – Zorgadministratie & Applicatiebeheer. Sylvana: “Na een aantal opleidingen en omzwervingen heb ik na afronding van mijn studie Gezondheidszorgtechnologie gekozen voor Team ZZA. Ik wilde mijn studie inzetten en mezelf breder oriënteren kortom werken én leren tegelijk. ZZA biedt mij de gelegenheid te starten bij een opdrachtgever in de zorgsector waarbij ik mijn studie gebruik en tegelijk ook behoorlijk veel nieuwe dingen ga leren ‘on the job’. Mijn opdrachtgever kan mij op dit moment ook weer goed gebruiken voor allerhande projectwerkzaamheden dus het is een ideale situatie voor iedereen. Op mijn eerste ZZA Interne Dag werd mij direct gevraagd hoe ik over een aantal essentiële zaken denk en dat geeft natuurlijk ook direct een goed gevoel als nieuw teamlid”.

Wil jij als consultant jouw volgende stap zetten en de mogelijkheden bij- en werkwijze van ZZA bespreken? Neem contact op met John Jansen
Vragen over de dienstverlening van ZZA? Awara Pshdary Treur  staat u graag te woord.

#teamzza#ambitie#nextstep#consultant#ondernemen
#learningonthejob#functioneelapplicatiebeheer
#zorgadministratie#user#hix#ons#zpm#zorgict#epd#ecd
#grootgewordendoorkleinteblijven#zza