“Ieder zijn verhaal” – Sylvana

Toen ik mijn diploma haalde had ik niet verwacht dat ik ooit op een plek zou komen als waar ik sta. Tijdens mijn studententijd heb ik veel ervaringen opgedaan die ik nu op een mooie manier kan inzetten. Als jonge student begonnen met Verpleegkunde, vervolgens de wereld rond gaan reizen en tot slot een hele andere kant op gegaan met mijn laatste studie, Gezondheidszorgtechnologie. Hierin heb ik mij ontwikkeld tot een zorgingenieur met kennis over de techniek en processen binnen alle vlakken van de zorg.

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan helpen mij in mijn werkzaamheden bij ZZA. Nu ben ik een jaar aan het werk als consultant en ondersteun 2 instellingen. Een GGZ-instelling waar ik begon met het ondersteunen van allerhande zaken bij een algemeen applicatiebeheer project en nu het functionele deel van de implementatie voor de nieuwe financieringsstroom ZPM. Daarnaast heb ik ook een opdracht bij een forensische instelling waar ik een project, dat op de plank was komen te liggen, nieuw leven mag inblazen. De afwisseling in werkzaamheden én systemen maken dat het werk nooit saai wordt. Er is altijd wel iets te doen of dingen waar ik tegenaan loop en zin krijg om het aan te pakken. In het afgelopen jaar heb ik veel persoonlijke ontwikkelingen door kunnen maken op zakelijk en privé vlak. Ook heb ik de kans gekregen om meer vruchtbaarheid te geven aan de ZA-monitor. Hier ben ik buiten mijn comfortzone getreden door ‘de salestijger’ in mij los proberen te maken.

Ondanks dat ik niet veel samenwerk met mijn collega’s van ZZA geeft ZZA wel het gevoel dat ik onderdeel ben van de club. Er is een Club-avond waarbij we met elkaar over verschillende thema’s praten en we van elkaar kunnen leren, hoe een situatie aan te pakken. Ook is er elke maand een middag waarbij we ontspanning afwisselen met verbreding van onze kennis. Doordat er zoveel wordt georganiseerd heb ik alle collega’s van ZZA ook op een andere manier leren kennen, waardoor het altijd gezellig is en op kantoor met voldoende humor is.

Binnen ZZA is er ruimte voor iedereen zoals hij/zij is en dat maakt dat ik met plezier voor ZZA werk. Hierdoor kan ik groeien, ontwikkelen en ontdekken waar mijn krachten liggen. Ik heb hier de kans gekregen die ik waarschijnlijk niet snel ergens anders zou vinden inclusief leuk team collega’s als bonus.

Groetjes, Sylvana Korevaar